Handelsbeurs Antwerpen

Toplocatie voor bijzondere events, congressen en beurzen

Boek de Handelsbeurs voor een unieke beleving in het hart van Antwerpen. Deze adembenemende, neogotische setting beschikt over inspirerende ruimtes voor bijzondere events, congressen en beurzen.

We hechten belang aan topkwaliteit en professionele omkadering. Huiscateraar J&M catering brengt een geslaagde gastronomische beleving voor elk type event. Voor audiovisuele technieken werken we exclusief samen met Production Resource Group. Voor interactieve virtuele belevingen hebben we een preferred partnership met Scanbie.

 

Organiseer je event

Handelsbeurs Antwerpen

Ontdek onze inspirerende ruimtes

Naast het indrukwekkende, neogotische beursplein – perfect voor grote congressen, feesten of presentaties – beschikken we over 10 multifunctione zalen en break-out rooms op de eerste etage met decoratieve glas-in-loodramen, prachtige parketvloeren en hoge plafonds.

Handelsbeurs Antwerpen

Combineer je event

Combineer je event met een overnachting in het stijlvolle Autograph by Marriott Hotel (opening later dit jaar), of met de heerlijke wereldse smaken van restaurant Fiera.

Autograph by Marriot Hotel

Kom binnenkort tot rust in het prachtige Autograph by Marriott Hotel, het eerste vijfsterrenhotel van Antwerpen. Het stijlvolle hotel telt 139 kamers en bevindt zich in het historische Hotel du Bois in de Lange Nieuwstraat. De opening is voorzien najaar 2020.

Restaurant Fiera

In de aangrenzende Schippersbeurs vind je Fiera, een gastronomisch restaurant met bar. Hier geniet je ’s middags en ’s avonds van een pure keuken met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en invloeden van over de hele wereld.

Handelsbeurs Antwerpen

Bereikbaarheid

Handelsbeurs Antwerpen situeert zich in het historisch centrum van Antwerpen, op 10 minuten wandelen van het Centraal Station en in de nabijheid van tram en bus. De Handelsbeurs beschikt over een ondergrondse parking met inrit via de Sint-Katelijnevest 55. Q-Park Handelsbeurs telt 284 parkeerplaatsen. Bezoekers hebben rechtstreeks toegang tot de evenementenlocatie via de parking.

 

Tijdens de zomermaanden (vanaf 4 juli) is de Handelsbeurs toegankelijk via ingang Borzestraat 31 (zijstraat van de Lange Nieuwstraat) en via ingang Twaalfmaandenstraat (zijstraat van de Meir, de grootste shoppingboulevard van Vlaanderen).

 

Maatschappelijk zetel Handelsbeurs Antwerpen

Borzestraat 31

2000 Antwerpen

Ontdek onze publieksevents

Ontdek al onze publieksevents