Violieren zaal | Handelsbeurs Antwerpen

Handelsbeurs Antwerpen

Violieren zaal

Specificaties

119 m²

100 personen

Daglicht: ja

Geschikt voor

Theater | concert

Seated dinner

Walking dinner

Banket

Cocktail

Classroom

U Shape

Contacteer ons voor meer info over deze ruimte

Aarzel niet om meer info te vragen over de Violieren zaal.

Contacteer ons

Handelsbeurs Antwerpen

Combineer je event

Combineer je event met de extra faciliteiten van Sapphire House Antwerp, Autograph Collection (opent 2022) of met de heerlijke wereldse smaken van restaurant Fiera.

Sapphire House Antwerp, Autograph Collection

Kom tot rust in het prachtige Sapphire House Antwerp (Autograph Collection Hotels), gelegen in het hart van Antwerpen. Het stijlvolle hotel telt 139 kamers en bevindt zich in het historische Hotel du Bois in de Lange Nieuwstraat.

 

 

Restaurant Fiera

In de aangrenzende Schippersbeurs vind je Fiera, een gastronomisch restaurant met bar. Hier geniet je ’s middags en ’s avonds van een pure keuken met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en invloeden van over de hele wereld.

Handelsbeurs Antwerpen

Bereikbaarheid

Handelsbeurs Antwerpen situeert zich in het historisch centrum van Antwerpen, op 10 minuten wandelen van het Centraal Station en in de nabijheid van tram en bus. De Handelsbeurs beschikt over een ondergrondse parking met inrit via de Sint-Katelijnevest 55. Q-Park Handelsbeurs telt 284 parkeerplaatsen. Bezoekers hebben rechtstreeks toegang tot de evenementenlocatie via de parking en via ingang Twaalfmaandenstraat (zijstraat van de Meir, de grootste shoppingboulevard van Vlaanderen).

 

Maatschappelijk zetel Handelsbeurs Antwerpen

Borzestraat 31

2000 Antwerpen