Handelsbeurs Antwerpen

Break-out rooms

Specificaties

40 tot 90 m²

10 tot 75 personen

Daglicht: ja

Geschikt voor

Classroom

U Shape

Contacteer ons voor meer info over deze ruimte

Aarzel niet om meer info te vragen over de Break-out rooms.

Contacteer ons

Handelsbeurs Antwerpen

Combineer je event

Combineer je event met de extra faciliteiten van het Autograph by Marriott Hotel (opening dit najaar), of met de heerlijke wereldse smaken van restaurant Fiera.

Autograph by Marriot Hotel

Kom binnenkort tot rust in het prachtige Autograph by Marriott Hotel, het eerste vijfsterrenhotel van Antwerpen. Het stijlvolle hotel telt 139 kamers en bevindt zich in het historische Hotel du Bois in de Lange Nieuwstraat. De opening is voorzien najaar 2020.

Restaurant Fiera

In de aangrenzende Schippersbeurs vind je Fiera, een gastronomisch restaurant met bar. Hier geniet je ’s middags en ’s avonds van een pure keuken met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en invloeden van over de hele wereld.

Handelsbeurs Antwerpen

Bereikbaarheid

Handelsbeurs Antwerpen situeert zich in het historisch centrum van Antwerpen, op 10 minuten wandelen van het Centraal Station en in de nabijheid van tram en bus. De Handelsbeurs beschikt over een ondergrondse parking met inrit via de Sint-Katelijnevest 55. Q-Park Handelsbeurs telt 284 parkeerplaatsen. Bezoekers hebben rechtstreeks toegang tot de evenementenlocatie via de parking.

 

Tijdens de zomermaanden (vanaf 4 juli) is de Handelsbeurs toegankelijk via ingang Borzestraat 31 (zijstraat van de Lange Nieuwstraat) en via ingang Twaalfmaandenstraat (zijstraat van de Meir, de grootste shoppingboulevard van Vlaanderen).

 

Maatschappelijk zetel Handelsbeurs Antwerpen

Borzestraat 31

2000 Antwerpen

x
Antwerp Photo Expo Iconobelge II

Blind Date © Marc Lagrange

Belgische modefotografie in de unieke setting van Handelsbeurs Antwerpen.

Kom ons bezoeken van 11 juli tot 8 november!

Koop je tickets