Bricks in the City

Meesterlijke LEGO® steentjes in de Beurs

19/12 – 28/02

TICKETS

BRICKS IN THE CITY brengt unieke kunst met LEGO stenen naar het oudste beursgebouw ter wereld. Laat je omverblazen door het vijf meter hoge beroemde Rubens-schilderij ‘De Aanbidding der Wijzen’, gemaakt met 300.000 kleurrijke blokjes. In deze adembenemende expo vertoeft Rubens in het gezelschap van tal van andere grote meesters zoals Dali, Einstein of Steven Spielberg.

Maar ook bekende Vlamingen, filmsterren, striphelden en royals worden op kunstzinnige of humoristische manier vereeuwigd in LEGO blokken. Speelse creaties met een knipoog, indrukwekkende bouwsels, impressies van Antwerpen en andere steden of bekende kunstwerken met een twist… BRICKS IN THE CITY steelt de harten van jong en oud met meer dan 80 LEGO creaties gemaakt door Dirk Denoyelle en Amazings. Speciaal voor de allerkleinsten is er ook een ‘Zoek de dino’ speurtocht doorheen de expo.

BRICKS IN THE CITY by night

Wil je een extra sfeervolle beleving? Kies dan voor BRICKS IN THE CITY by night waarbij de Antwerpse Handelsbeurs, het oudste beursgebouw ter wereld,  magisch uitgelicht wordt tijdens je bezoek aan de expo. Tickets voor deze nocturne kan je boeken via onze webshop.

Praktische info

Ingang

Te voet, met de fiets of met openbaar vervoer: Twaalfmaandenstraat (zijstraat Meir). Deze ingang is rolstoeltoegankelijk.

Met de wagen: Q-Park Handelsbeurs met inrit in Sint-Katelijnevest 55.

Periode

19/12/2020 – 28/02/2021

Tijdens de schoolvakanties (Kerstvakantie, Krokusvakantie): elke dag van 10 tot 17u

Buiten deze schoolvakanties: op woensdagen en tijdens de weekends van 10 tot 17u

Het nocturne aanbod BRICKS IN THE CITY by night varieert in functie van de gewenste periode. Check het aanbod in de ticketshop!

BRICKS IN THE CITY is niet of beperkt geopend op:

  • 18 tot 24/01/2021: gesloten

Momenteel is Handelsbeurs Antwerpen enkel toegankelijk voor bezoekers aan BRICKS IN THE CITY omwille van corona veiligheidsmaatregelen en geldt er een beperking op het aantal bezoekers. Boek zo mogelijk je ticket vooraf via de ticketshop. Eventueel kan je ter plaatse een ticket kopen als het tijdsblok niet volzet is.

Bereikbaarheid

Handelsbeurs Antwerpen situeert zich in het historisch centrum van Antwerpen, op 10 minuten wandelen van het Centraal Station en in de nabijheid van tram, bus en Vélo-stations. De Handelsbeurs beschikt over een ondergrondse parking met inrit via de Sint-Katelijnevest 55Q-Park Handelsbeurs telt 284 parkeerplaatsen.

Contact

info@handelsbeursantwerpen.be

Problemen met online ticketing

https://eventix.nl/faq

Corona veiligheidsmaatregelen

Lees hier alles over de gezondheidsmaatregelen die we nemen om jouw bezoek veilig te laten verlopen.

BOEK NU TICKETS

x

Meesterlijke LEGO® steentjes in de Beurs

Kom ons bezoeken van 19/12 – 28/02!

Koop je tickets