Bricks in the City - Handelsbeurs Antwerpen

Bricks in the City

Meesterlijke LEGO® steentjes in de Beurs

BRICKS IN THE CITY brengt unieke kunst met LEGO stenen naar het oudste beursgebouw ter wereld. Laat je omverblazen door het vijf meter hoge beroemde Rubens-schilderij ‘De Aanbidding der Wijzen’, gemaakt met 300.000 kleurrijke blokjes. In deze adembenemende expo vertoeft Rubens in het gezelschap van tal van andere grote meesters zoals Dali, Einstein of Steven Spielberg.

Maar ook bekende Vlamingen, filmsterren, striphelden en royals worden op kunstzinnige of humoristische manier vereeuwigd in LEGO blokken. Speelse creaties met een knipoog, indrukwekkende bouwsels, impressies van Antwerpen en andere steden of bekende kunstwerken met een twist… BRICKS IN THE CITY steelt de harten van jong en oud met meer dan 80 LEGO creaties gemaakt door Dirk Denoyelle en Amazings. Speciaal voor de allerkleinsten is er ook een ‘Zoek de dino’ speurtocht doorheen de expo.

Praktische info

Ingang

Te voet, met de fiets of met openbaar vervoer: Twaalfmaandenstraat (zijstraat Meir). Deze ingang is rolstoeltoegankelijk.

Met de wagen: Q-Park Handelsbeurs met inrit in Sint-Katelijnevest 55. Boek je parkingplaats met korting via: Kortingtarief bezoekers BRICKS IN THE CITY

Periode

VERLENGD WEGENS SUCCES!

Van 19 april tot 30 juni: tijdens de weekends van 10.00u tot 17.30u (laatste tijdslot om 16.30u)

Momenteel is Handelsbeurs Antwerpen enkel toegankelijk voor bezoekers aan BRICKS IN THE CITY omwille van corona veiligheidsmaatregelen en geldt er een beperking op het aantal bezoekers. Boek zo mogelijk je ticket vooraf via de ticketshop. Eventueel kan je ter plaatse een ticket kopen als het tijdsblok niet volzet is.

Bereikbaarheid

Handelsbeurs Antwerpen situeert zich in het historisch centrum van Antwerpen, op 10 minuten wandelen van het Centraal Station en in de nabijheid van tram, bus en Vélo-stations. De Handelsbeurs beschikt over een ondergrondse parking met inrit via de Sint-Katelijnevest 55QPark Handelsbeurs telt 284 parkeerplaatsen. Boek je parkingplaats met korting via: Kortingtarief bezoekers BRICKS IN THE CITY

Contact

info@handelsbeursantwerpen.be

Tickets kwijt?

https://eventix.nl/search/

 

Corona veiligheidsmaatregelen

Lees hier alles over de gezondheidsmaatregelen die we nemen om jouw bezoek veilig te laten verlopen.

BOEK NU TICKETS

x

VERLENGD!

Meesterlijke LEGO® steentjes in de Beurs

Koop je tickets