Nieuwjaarsconcert - Handelsbeurs Antwerpen

Nieuwjaarsconcert Handelsbeurs 2022 wordt uitgesteld

Wij hadden u graag een feestelijk nieuwjaarsconcert aangeboden in Handelsbeurs Antwerpen op 29 en 30 januari, maar jammer genoeg laten de huidige omstandigheden dit nog steeds niet toe. Door een forse stijging van het aantal besmettingen heeft het Overlegcomité op donderdag 6 januari beslist om de lopende maatregelen aan te houden. Dit wil zeggen dat ook onze nieuwjaarsconcerten op zaterdag  29 en zondag  30 januari onder deze omstandigheden nog steeds niet kunnen plaatsvinden. 

Met spijt in ons hart zijn we dus verplicht om uit te wijken naar een latere datum wanneer de veiligheidsrichtlijnen het opnieuw toelaten om de concerten te organiseren. 

Uw aangekochte tickets blijven geldig voor deze voorstelling. U hoeft hiervoor niets te ondernemen. Wij houden u verder op de hoogte via e-mail en via onze website en bevestigen de nieuwe data van de concerten van zodra we zelf over meer informatie beschikken. 

In afwachting van deze concerten nodigen wij u graag uit voor onze lopende expo Ice Age and Dinosaurs die omwille van het grote succes verlengd wordt tot en met het einde van de Krokusvakantie.
(In de loop van deze week zal de ticketshop worden geüpdatet.) 

Wij willen u bedanken voor uw begrip en geduld in deze moeilijke tijden voor de cultuursector. Wij wensen u alvast een fijn 2022 toe en hopen u spoedig te mogen begroeten met een spetterend concert!

Concert

Geen beter startschot voor een nieuw jaar dan een concert vol vrolijke feestmuziek met de nodige dosis humor. CASCO Phil, the Chamber Orchestra of Belgium brengt u een magische beleving in de setting van de historische Handelsbeurs van Antwerpen.

 

Na de guitige ouverture tot Il barbiere di Siviglia van de Italiaanse publiekslieveling Rossini, waagt onze soliste zich aan de notoir moeilijke Carmen Fantasie, een knipoog naar de gelijknamige opera van Bizet. Ook Haydns frisse Symfonie nr. 88 klinkt als een nieuwjaarswens die al is uitgekomen. En toch blijven de onbetwiste muzikale keizers van het nieuwjaar de leden van de Strauss-dynastie. Samen verplaatste de familie Strauss de Weense danscultuur van de balzaal naar het concertpodium, waar onsterfelijke roem wachtte voor werken als de Radetsky-Marschen de ouverture tot Die Fledermaus. Onweerstaanbaar melodieus en immer jeugdig doen deze pareltjes al reikhalzen naar een onvergetelijk jaar.

 

Wenst u nóg meer van het nieuwe jaar te genieten? Kies dan voor onze VIP-formule met

° gereserveerde plaats tijdens het concert

° heerlijk diner op de prachtige étage van de Handelsbeurs (welkomstaperitief en walking buffet)

° exclusieve rondleiding ‘De Handelsbeurs Vroeger en Nu’ door stadsgids Tanguy Ottomer.

 

Voor meer info over Casco Phil: www.cascophil.be/

TICKETS

J&M Catering

VIP-menu

° Welkomstaperitief


Cava, niet alcoholische fruitpunch

 

 

° Dranken


Witte en rode wijn, frisdranken, waters, koffie en thee

 

° Walking buffet

 

Koude gerechten

Gravlax van zalm, zeekraal, sojaboon en bronzen venkel

Rilette van eend en faux gras, aigre doux van kers en five spice

Falafel met shakshuka van kikkererwt en pesto van munt

 

Warme gerechten

Gepocheerde heilbot met karnemelkstampers en schorseneer

Parelhoenfilet, doperwt,  steranijs, groentenrösti en jus “gamsa medina”

Varkenswangetjes, spitskool en amandelkroketjes

Ragout van kastanje en groene boontjes, crème van aardpeer en crunch van ui

 

Dessertenbuffet

Brownie en mousse van chocolade

Assortiment ambachtelijk gebak

Tiramisu met amaretto en koffie

Warme chocoladetaart met vanilleroom

Crème brûlée Napoleon

Rijstpap met kaneel en steranijs

Toegang Handelsbeurs

Borzestraat 31, 2000 Antwerpen

of

Parking Handelsbeurs (betalend), Sint-Katelijnevest 55, 2000 Antwerpen (vanuit de parking heeft u via de lift rechtstreeks toegang tot de Handelsbeurs, Borzestraat 31)

DIT IS NIET VAN TOEPASSING TOT 16 JANUARI WEGENS DE EXPO ICE AGE AND DINOSAURS.

x

Tickets & Info