Féerie Florale 2022 | Handelsbeurs Antwerpen

Where flowers meet history

Kom in het weekend van 3 tot 6 juni naar de Handelsbeurs en ontdek het fleurige Féerie Florale.

In samenwerking met KUFB (Koninklijke Unie voor de Floristen van België) vieren we dit jaar twee belangrijke verjaardagen: de 150ste verjaardag van Handelsbeurs Antwerpen die heropgebouwd werd in 1872 en het 10 jarig bestaan van Fleurs des Dames, een bloemenevent dat zijn oorsprong kent in Antwerpen.

Féerie Florale heeft al een aantal vorige edities gehad. Onder andere in Wallonië, in het prachtige stadhuis van Mons.

Koop nu uw tickets en kom de floristieke wereld in onze prachtig aangeklede Handelsbeurs ontdekken!

Kom je met de auto? Geniet dan van een voordeeltarief bij Q-park Handelsbeurs!
Boek je ticket via deze link.

Kidsaward ‘Floraal Antwerps Handje’ –  Zaterdag 4 juni om 14.30u

Omdat wij onze passie ook graag delen met de allerkleinsten, kunnen kinderen jonger dan 12 jaar meedoen aan een leuke bloemenwedstrijd op zaterdag 4 Juni.

Opdracht:
Antwerpen – oftewel de Koekestad – staat bekend om zijn overheerlijke koekjes in de vorm van het Antwerpse Handje. We zijn benieuwd of de (Antwerpse) kinderen letterlijk ‘groene vingers’ hebben om creatief om te gaan met dit Antwerpse handje?
Decoreer je hand met bloemen ! En bezoek Féerie Florale op zaterdag met je draagbare decoratie aan je hand. Een bloemenring, een bloemenhandschoen, een bloemenbokshandschoen, bodypaint op je hand, een moshand, … niets is te gek, zolang het maar creatief is en met bloemen te maken heeft!

De prijsuitreiking gaat door op zaterdag 4 juni om 15u op het podium van het Beursplein.

Pianoconcert Francois Glorieux X bloemenfestival Féerie Florale
– Zaterdag 4 juni om 19u

Pianovirtuoos François Glorieux die de kunst van improvisatie als geen ander in de vingers heeft, viert dit jaar zijn negentigste verjaardag.  Dit vieren we met een vrolijk verjaardagsconcert tijdens het vierdaagse bloemenfestival Féerie Florale in de Antwerpse Handelsbeurs. Op zaterdag 4 juni om 20u brengt deze internationaal geroemde componist en geboren entertainer het beste van zichzelf in de majestueuze Antwerpse Handelsbeurs.
We zetten Glorieux die avond letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes! Voorafgaand aan het concert kan u met dit combiticket vanaf 19u00 ook het fleurige Féerie Florale bezoeken.
Info en tickets vind je HIER.

Boek nu hier je tickets!